Facebook

Messenslijpen 17 december!

Donderdag 17 december komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 16 december in, vanaf vrijdag 18 december kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Le Creuset Tajine

De prachtige tajine's van Le Creuset zijn een eyecatcher in je keuken. Heerlijke stoofgerechten, suddervlees en groente recepten maak je in deze pan. De schaal is gemaakt van gietijzer, geschikt voor iedere warmtebron. De deksel is gemaakt van aardewerk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en in 2 maten. Vanaf €149,-.

Fritel friteuse Actie!

Frietjes zelf bakken, hapjes bij de borrel, huisgemaakte kroketjes, af en toe snacken is heerlijk! Het Belgische merk Fritel maakt al jaren betrouwbare en goede friteuses. De Frytastic 4liter inhoud is 3200Watt, heeft een cool zone, en is snel op temperatuur. Doordat deze gemakkelijk uit elkaar te halen is, met een RVS kuip is deze ook gemakkelijk te reinigen. Van €119,- nu voor €89,-

Japanse mandoline actie!

Venkel heel dun snijden, courgette in plakken, uienringen en aardappel in frites. Dan is een mandoline onmisbaar. Deze Japanse schaaf is verstelbaar in dikte en in 3 maten reepjes en opvangbak. Van €62,50 nu voor €39,95!

Demeyere koekenpannen actie!

Het Belgische merk Demeyere heeft inmiddels bewezen dat ze kwalitatief het beste materiaal voor koeken- en kookpannen gebruiken. Hierdoor zijn de pannen zeer gebruiksvriendelijk en ideaal voor in iedere keuken. Het assortiment is zeer ruim van wokken tot een rookpan en van grillpannen tot hapjespannen. De serie Alu Pro heeft een zeer harde anti-aanbaklaag waardoor deze duurzaam is en waarin je de gerechten heerlijk kunt bakken. Door de sterke laag zijn de pannen gemakkelijk af te wassen en onderhoudsvriendelijk. Set van een 24cm + 28cm koekenpan van € 188,- nu voor € 139,-!