Facebook

Nieuw Dreamfarm!

Leuke nieuwe en handige producten van Dreamfarm. Dit Australische bedrijf maakt alleen maar producten die handig, van goede kwaliteit en een mooi design zijn. Over ieder product is zeer goed nagedacht en tot op het detail uitgewerkt. Wij hebben een leuk assortiment van dit innovatieve bedrijf!

Demeyere koekenpannen actie!

De Alu pro koekenpannen van het Belgische merk Demeyere zijn in mei als beste uit de consumententest gekomen. De anti-aanbaklaag van deze pannen is voedselveilig en gemakkelijk schoon te maken. Perfect voor het bakken van eieren, pannenkoeken, vis en aardappelen. Verkrijgbaar in de maten 20cm tot 32cm. Speciale aanbieding: set van 24cm en 28cm koekenpan van €188,- nu voor €129,-!

 

 

Messenslijpen donderdag 28 februari!

Donderdag 28 februari komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 27 februari in, vanaf vrijdag 1 maart kunt u de messen weer geslepen ophalen.

20% korting op alle DutchDeluxes schorten en ovenwanten!

Op de gehele collectie schorten en ovenwanten, van het Nederlandse merk DutchDeluxe geven wij 20% korting. Verschillende soorten schorten van leer, canvas en corduroy. Alle ovenwanten zijn gemaakt van leer in verschillende kleuren.

Global messenactie!

Een superactie van Global! Bij aankoop van het koksmes G-2, nu het schilmes GSF-15 cadeau. Bij het broodmes G-9, nu het groentemes GS-5 cadeau!