Facebook

Magimix actie blender en foodprocessor!

Hakken, schaven, raspen, kneden en mixen, alles kan met de Magimix foodprocessor. Deze oersterke Franse machine bewijst zich al jaren in vele professionele keukens, maar zeker ook bij hobbykoks en foodies thuis. De foodprocessor is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en daarom geschikt voor ieder huishouden. T/m 2 juli krijgt u bij een Magimix foodprocessor 3200XL een blokjes- en staafjeskit cadeau t.w.v. €60,-, bij 4200XL of een 5200Xl een blokjes-e en staafjeskit en een weegschaal cadeau t.w.v. € 110,-.

Soepen, smoothies maken, ice crushen, met groot gemak in de Magimix blender. Deze krachtige 1200W motor zorgt ervoor dat je stevige en harde producten gemakkelijk kunt vermalen in de glazen kan. De blender is verkrijgbaar in verschillende kleuren. T/m 2 juli krijgt u bij een Magimix blender 2 extra blendercups cadeau t.w.v. € 50,- 

Demonstratie Bamix zaterdag 1 juli!

Kom kijken hoe je alle mogelijkheden uit een Bamix staafmixer haalt. Tijdens deze demonstratie wordt uitgelegd hoe je het beste pesto, ijsdesserts en mayonaise kunt maken. Je kunt alles vragen en natuurlijk lekker proeven. Zaterdag 1 juli van 11.00u tot 16.00u.

Messenslijpen donderdag 15 juni!

Donderdag 15 juni komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 14 juni in, vanaf vrijdag 16 juni kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Nieuw sauzen, rubs, marinades en Beer bread!

Heerlijke sauzen, rubs en marinades voor de BBQ. Smokey BBQ, Teryaki, Chilli Garlic zijn maar een paar van de lekkere smaken. Probeer ze allemaal! Nieuw zijn ook de Beer bread mixen. Bij deze broodmix voeg je alleen maar een blikje bier toe, kneden, laten rijzen en bakken. Makkelijk, vers en heel lekker! Verkrijgbaar in de smaken Herbs & Garlic, Olive, rosemary & garlic en Tomato, basil & roasted garlic.

Sapjes en smoothies met de Blend Active!

Het gemak van de Breville Blend Active pro zit vooral in het feit dat de blendkan gelijk een drinkbeker is. Vul de beker, draait het mes erop en zet de beker op de onderkant. Druk een aantal seconden de knop in en je hebt in een handomdraai een heerlijke smoothie, sap of frozen yoghurt! Draai de drinktuit erop en neem hem mee naar school, werk of een gezellige picknick.