Facebook

Nieuw Andere soep!

Deze leuke maar vooral lekkere soepen zijn leuk om cadeau te geven! Voor iedere gelegenheid is er een andere soep zoals: Vol Liefs soep, Hartelijke Groentjes soep, Goed Lachs soep, ToMaten soep, Dikke Knuffel soep en Poen Poen soep, € 7,95 per stuk!

 

Actie Le Creuset hapjespan + deksel!

Deze multifunctionele pan van Le Creuset kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Als hapjespan voor de pastasaus en gehaktballetjes, als risottopan, als koekenpan voor het bakken van vlees en vis en als sudderpan vanwege de deksel! Een ideale aanvulling in iedere keuken. 28cm van € 155,- nu voor € 129,-!

Messenslijpen donderdag 21 december!

Donderdag 21 december komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 20 december in, vanaf vrijdag 22 december kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Nieuw BLOND Amsterdam.

Blond Amsterdam is al jaren een populair merk als een kleurrijk en bont servies. Kopjes, theepot, borden en nog veel meer is er om je collectie compleet te maken. Ook is Blond heel leuk om als cadeau te geven, speciaal een mok voor opa, oma, juf en meester. Of als je beste vriendin 21,30 of 40 wordt! Iedereen die dit gezellige servies ziet is gelijk vrolijk! Nu verkrijgbaar bij ons in de winkel, vanaf € 4,95. 

Le Creuset 30% korting!

In september en oktober zijn de gietijzeren pannen, in de kleuren mat zwart en Marseille blue, van Le Creuset met 30% korting!