Facebook

Nieuw: Spiraalsnijder van Magimix!

De nieuwste uitbereidingsset voor de Magimix foodprocessors is de spiraalsnijder. Met dit leuke apparaat kun je van courgette, komkommer en wortel, spaghetti, tagliatelle en fusilli maken. Deze set is verkrijgbaar voor de Magimix 4200 en 5200, prijs € 99,-.

Messenslijpen donderdag 22 februari!

Donderdag 22 februari komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 21 februari in, vanaf vrijdag 23 febrauri kunt u de messen weer geslepen ophalen.

De Chadwick pizza oven!

Als eerste en enige in Nederland verkopen wij The Chadwick Oven! Deze pizzaoven gebruik je op het gasfornuis en wordt met de hand gemaakt in Engeland. Ontworpen door de gerenommeerde Engelse kunstenaar Daniel Chadwick. Gedurende 18 jaar heeft Chadwick aan dit ontwerp gewerkt om functionaliteit en design samen te brengen. Het resultaat is verbluffend, na een korte opwarmingstijd in een paar minuten een heerlijke zelfgemaakte pizza met de perfecte bodem! Kom de pizzaoven bewonderen in de winkel! De Chadwick pizzaoven is ook te bestellen via onze webshop: http://www.chadwickpizzaoven.nl/

Demeyere koekenpannen actie!

Het Belgische merk Demeyere heeft inmiddels bewezen dat ze kwalitatief het beste materiaal voor koeken- en kookpannen gebruiken. Hierdoor zijn de pannen zeer gebruiksvriendelijk en ideaal voor in iedere keuken. Het assortiment is zeer ruim van wokken tot een rookpan en van grillpannen tot hapjespannen. De serie Alu Pro heeft een zeer harde anti-aanbaklaag waardoor deze duurzaam is en waarin je de gerechten heerlijk kunt bakken. Door de sterke laag zijn de pannen gemakkelijk af te wassen en onderhoudsvriendelijk. Set van een 24cm + 28cm koekenpan van € 188,- nu voor € 129,-!