Facebook

Actie Kilner saptap

Heerlijk verfrissend water uit de Kilner saptap. In deze 5 liter glazen tap kun je koud water met ijsklontjes een lekkere frisse smaak geven door er bijvoorbeeld citroen, munt, frambozen of komkommersliertjes in te doen. Gemakkelijk te tappen door het kraantje. Nu in een mooie set met 4 jars met deksel en rietje en 4 kleine jars voor onderweg. Van € 79,95 nu voor € 49,95!

Nieuw, de gadget van 2019!

Ideaal is de Meater, een draadloze thermometer voor in de keuken en op de BBQ. De Meater wordt geleverd in een houten doosje wat tevens de oplader is. Door de Meater-app te downloaden kun je op een eenvoudige manier op een afstand de temperatuur van je vlees, vis of bakproduct in de gaten houden en tot op de graad nauwkeurig bereiden. De Meater is verkrijgbaar in 2 modellen. Voor in de keuken, afstand max. 10 meter €89,-. Voor buiten op de BBQ, afstand max. 50 meter €109,-

Demeyere koekenpannen actie!

De Alu pro koekenpannen van het Belgische merk Demeyere zijn in mei als beste uit de consumententest gekomen. De anti-aanbaklaag van deze pannen is voedselveilig en gemakkelijk schoon te maken. Perfect voor het bakken van eieren, pannenkoeken, vis en aardappelen. Verkrijgbaar in de maten 20cm tot 32cm. Speciale aanbieding: set van 24cm en 28cm koekenpan van €188,- nu voor €129,-!

 

 

Messenslijpen donderdag 27 juni!

Donderdag 27 juni komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 26 juni in, vanaf vrijdag 28 juni kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Nieuw koeltasjes voor onderweg!

Handig voor onderweg tijdens een fietstocht of met een dagje uit. Koeltasjes in verschillende maten en kleuren. Vanaf €15,95.