Facebook

Römertopf, heerlijk ouderwets!

De bekende Römertopf stamt al uit de tijd van de Romeinen en wordt daarom ook wel "Romeinse Stoofpot" genoemd. Voor gebruik moet de deksel minimaal 15 minuten in koud water worden gelegd. Hierdoor zal de deksel het vocht opnemen. Door de schaal met deksel in de oven te plaatsen, ontstaat er een oven in een oven en zal gedurende het bakproces het water verdampen, waardoor het gerecht gaar stoomt. Hierdoor gaan vitaminen en voedingsstoffen niet verloren tijdens het kookproces. De Römertopf is geschikt voor bereiding van vlees, vis, groenten en aardappelen. Verkrijgbaar in verschillende maten en modellen.

Koken op Hout!

Cederhouten planken geschikt voor in de oven of op de BBQ. Verfijn je gerechten door het koken en opdienen op de CederWood plank. Rooster elk soort gerecht in de oven of op de BBQ, het Cederhout voegt een heerlijke smaak en mooie presentatie toe. Leg de plank een uurtje in het water, leg vervolgens het gerecht erop en door het verdampen van het water krijgt het gerecht een heerlijke smaak! Verkrijgbaar in verschillende maten en soorten, vanaf € 1,95.

Messenslijpen donderdag 30 augustus!

Donderdag 30 augustus komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 29 augustus in, vanaf vrijdag 31 augustus kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Nieuw bamboevezel servies!

Het leuke en uitgebreide servies van Point Virgule is gemaakt van afbreekbaar bamboevezel en maispoeder. Handig te gebruiken in de tuin, vaatwasmachinebestendig en verkrijgbaar in 4 leuke en zomerse kleuren! Saladeschalen, bekers, waterkan, bakjes, vergietjes, borden en nog veel meer leuke artikelen, vanaf € 3,50.

Kilner saptap cadeauset!

Lekker in het zonnetje genietend van een koud glas limonade of water met munt en citroen! Ideaal is de Kilner saptap, verkrijgbaar in 3,5l, 5l of 8l, eventueel op een standaard. Leuke actie, de Kilner saptap met 4 Mason jars met rietjes, van € 49,95 nu voor € 39,95.