Facebook

Workshop Big Green EGG 20 juni!

Schrijf je nu in voor een leerzame en gezellige workshop, koken op de Big Green EGG! Op woensdagavond 20 juni van 18.00u tot 22.00u leer je een menu te bereiden met allemaal lekkere ingrediënten en andere enthousiaste cursisten, alles gemaakt op een Big Green EGG. De workshop wordt gegeven door 2 Big Green EGG koks, stel al je vragen en leer alle ins en outs tijdens deze leuke avond. Prijs € 69,95 per persoon. Geef je nu op, Vol=Vol!

Messenslijpen donderdag 28 juni!

Donderdag 28 juni komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 27 juni in, vanaf vrijdag 29 juni kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Nieuw! Tokyo Design!

Nieuw bij ons in de winkel, Tokyo Design! Dit merk maakt mooie schalen in verschillende modellen en kleuren. Leuk voor bij de borrel, voor een soepje of als sushi servies. Vanaf €5,50.

 

 

Nieuw Demeyere Silver!

De nieuwe serie kookpannen van Demeyere is gemaakt van de beste kwaliteit materiaal en eigenschappen die je van een pan kunt verwachten. Door een behandeling met Silvinox worden onzuiverheden van het materiaal verwijderd. Hierdoor zijn de pannen gemakkelijk schoon te maken en blijven ze jarenlang zilverwit. De 7-lagen Inductoseal -bodem met een koperen schijf zorgt voor de allerbeste warmtegeleiding en kan er elk moment overgeschakeld worden van warmtebron. De isolerende dubbelwandige deksel zorgt ervoor dat er energie wordt bespaart tijdens het koken. Verkrijgbaar in verschillende maten kookpannen en steelpannen. 

OXO slacentrifuge actie!

OXO slacentrifuge van €39,95 nu voor € 29,95!