Facebook

Indisch koken in de winkel!

Zaterdag 24 november komt Pascale van Onselen heerlijk koken met recepten uit haar eigen kookboek. Lekkere geuren en smaken van vroeger. Kom proeven en geniet van authentieke gerechten! Van 11.00u tot 16.00u.

Le Creuset Faitout actie!

De braadpannen van het Franse merk Le Creuset zijn uitermate geschikt voor het maken van stoofgerechten, braden, sauzen maken en slowcooking. Deze gietijzeren pannen zijn geschikt voor iedere warmtebron, inclusief inductie. Ook zijn alle gietijzeren pannen goed te gebruiken in de oven. Verkrijgbaar in de maten 20cm, 24cm, 28cm en 32cm. Nu met 20% korting!

 

Blond Amsterdam Sinterklaas!

Voor de grootste Blond Amsterdam fans is het altijd een feestje als er weer een nieuwe editie van Blond Sinterklaas uitkomt. Ieder jaar een nieuwe uitvoering en een nieuw decor. Dit jaar leuke mokken voor warme chocolademelk met een grote dot slagroom, leuke bordjes voor een stuk gevuld speculaas, een gezellige theepot en servetten voor het heerlijke avondje! Vanaf € 3,95. Op=op!

Thee!

Koud, regen en vroeg donker. Heerlijk met een kleedje op de bank en een heerlijke grote kop thee. We hebben veel verschillende soorten thee, groene thee, vruchten thee, zwarte thee, witte thee en nog meer....Bredemeijer heeft veel leuke en verschillende soorten theedozen, glazen, en natuurlijk theepotten. Genoeg om uit te kiezen! 

Messenslijpen donderdag 20 december!

Donderdag 20 december komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 19 december in, vanaf vrijdag 21 december kunt u de messen weer geslepen ophalen.