Facebook

Nieuw BLOND Amsterdam.

Blond Amsterdam is al jaren een populair merk als een kleurrijk en bont servies. Kopjes, theepot, borden en nog veel meer is er om je collectie compleet te maken. Ook is Blond heel leuk om als cadeau te geven, speciaal een mok voor opa, oma, juf en meester. Of als je beste vriendin 21,30 of 40 wordt! Iedereen die dit gezellige servies ziet is gelijk vrolijk! Nu verkrijgbaar bij ons in de winkel, vanaf € 4,95. 

Le Creuset 30% korting!

In september en oktober zijn de gietijzeren pannen, in de kleuren mat zwart en Marseille blue, van Le Creuset met 30% korting! 

Demeyere koekenpannen actie!

Het Belgische merk Demeyere heeft inmiddels bewezen dat ze kwalitatief het beste materiaal voor koeken- en kookpannen gebruiken. Hierdoor zijn de pannen zeer gebruiksvriendelijk en ideaal voor in iedere keuken. Het assortiment is zeer ruim van wokken tot een rookpan en van grillpannen tot hapjespannen. De serie Alu Pro heeft een zeer harde anti-aanbaklaag waardoor deze duurzaam is en waarin je de gerechten heerlijk kunt bakken. Door de sterke laag zijn de pannen gemakkelijk af te wassen en onderhoudsvriendelijk. Set van een 24cm + 28cm koekenpan van € 188,- nu voor € 129,-!

Nieuwe kleuren Doppers!

De inmiddels razend populaire waterflesjes van Dopper zijn sinds 2010 verkrijgbaar. Doordat je zelf je flesje water vult, help je mee om het single-use gebruik van plastic flesjes terug te dringen. Ons kraanwater is natuurlijk ook te goed van kwaliteit om deze niet gewoon te drinken! De nieuwe frisse kleuren van Dopper zijn: Paradise Pink, Sea Green, Hakuna Mintata, Sunshine Splash en Blue Lagoon, € 12,50 per stuk.

Big Green Egg, een fantastisch apparaat!

Een Big Green EGG past in iedere tuin. Van een mini tot een XXL, voor iedereen is er een perfecte maat. Slow cooking, pizza's bakken, grillen of roken, alles kun je bereiden op een BGE. Door de hoge kwaliteit van het keramiek, de uitgebreide range accessoires en goede service heb je na aanschaf van een Big Green EGG je hele leven veel plezier! Bij ons in de winkel vind je het complete assortiment van Big Green EGG!