Facebook

Big Green EGG!

Iedereen wordt blij van de smaakboost die de ingrediënten en gerechten krijgen die bereidt worden op een Big Green EGG. De vele kooktechnieken, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid is inmiddels bekend bij een steeds groter publiek. In de winkel hebben wij een compleet assortiment van Big Green EGG, de EGG's in verschillende maten, de accessoires voor de uitbereidingen en natuurlijk houtskool. Wij geven graag uitleg over de verschillende mogelijkheden! 

Nieuwe serie van Tokyo Design!

Tokyo Design heeft een prachtige nieuwe serie kommen, bordjes, lepeltjes en mokjes uitgebracht. Geïnspireerd op Japanse flora en fauna. Een decor met o.a. de Japanse Esdoorn, de hartvormige Katsura en de Japanse Kraanvogel. Vanaf €7,95.

Messenslijpen donderdag 5 september!

Donderdag 5 september komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 4 september in, vanaf vrijdag 6 september kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Nieuw! Le Creuset Ombré

Ombré Limited Edition is de nieuwe trendcollectie van Le Creuset. Subtiele kleurnuances zorgen met het ombré-effect voor een perfect kleurverkoop van licht naar donker. De collectie bestaat uit 3 mooie kleuren, Pink, Blauw en Grijs een eyecatcher in iedere keuken. Een braadpan 24cm, steelpan 16cm, mini-braadpannetjes, theepot, mok, bord en een ontbijtkom zijn verkrijgbaar in deze serie. 

Nieuw! Laguiole oesterset

De collectie van Laguiole is uitgebreid met een oesterset. Deze geschenkdoos met een oesteropener van gehard staal en een handgreep van eikenhout. De oesterhouder is gemaakt van siliconen. Prijs € 18,95.