Facebook

Big Green EGG actie!!

De lekkerste gerechten bereid je op de Big Green EGG. Van langzaam garen, grillen, roken tot pizza's bakken, ieder gerecht kun je maken op het groene ei! Deze keramische BBQ gebruik je met houtskool, dit zorgt voor een heerlijke smaak aan je gerecht. De Big Green EGG is er in verschillende maten, voor ieder huishouden geschikt.  Tijdelijk krijg je bij een Big Green EGG, Medium en Large, een Conveggtor, zak houtskool 9kg en aanmaakblokjes t.w.v. €150,- gratis!

Messenslijpen 25 juni!

Donderdag 25 juni komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 24 juni in, vanaf vrijdag 26 juni kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Meater Block!

Ideaal is de Meater, een draadloze thermometer voor in de keuken en op de BBQ. De Meater wordt geleverd in een houten doosje wat tevens de oplader is. Door de Meater-app te downloaden kun je op een eenvoudige manier op een afstand de temperatuur van je vlees, vis of bakproduct in de gaten houden en tot op de graad nauwkeurig bereiden. Voor buiten op de BBQ, afstand max. 50 meter €109,-. Nieuw is de Meater Block, een oplaadstation van 4 Meater+, prijs €299,- 

Allerlei soorten rietjes!

Plastic wegwerp rietjes zijn niet meer van deze tijd. Tegenwoordig zijn er milieuvriendelijke varianten om toch een rietje te gebruiken. Wij hebben rietjes van rvs, glas, bamboo, siliconen en papier. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Voorlopig geen koopavond

De komende weken hebben wij op vrijdag geen koopavond. De rest van onze openingstijden zijn ongewijzigd.