Facebook

Sous-vide, een nieuwe manier van koken!

Vlees, groenten, vis en andere producten gevacumeerd garen in een warm waterbad, dat is sous-vide koken. De makkelijkste manier om thuis sous-vide te koken is met een Sous-vide stick. Dit elektrische apparaat kun je per 0.5 graden Celsius instellen en klemmen op een pan of bak met water. In een paar uur kun je het product op de juiste temperatuur garen. Sous-vide stick vanaf €119,95.

Messenslijpen 27 februari!

Donderdag 27 februari komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 26 februari in, vanaf vrijdag 28 februari kunt u de messen weer geslepen ophalen.

De Chadwick pizza oven!

Als eerste en enige in Nederland verkopen wij The Chadwick Oven! Deze pizzaoven gebruik je op het gasfornuis en wordt met de hand gemaakt in Engeland. Ontworpen door de gerenommeerde Engelse kunstenaar Daniel Chadwick. Gedurende 18 jaar heeft Chadwick aan dit ontwerp gewerkt om functionaliteit en design samen te brengen. Het resultaat is verbluffend, na een korte opwarmingstijd in een paar minuten een heerlijke zelfgemaakte pizza met de perfecte bodem! Kom de pizzaoven bewonderen in de winkel! De Chadwick pizzaoven is ook te bestellen via onze webshop: http://www.chadwickpizzaoven.nl/

Elias tafelkleden!

Sinds 1856 maakt het Hollandse merk Elias keukentextiel. Hand- en theedoeken in het bekende blokjesmotief, ook wel pompdoek genoemd. Ook zijn er schorten, ovenwanten en pannenlappen te verkrijgen. Sinds kort hebben wij in de winkel ook 2 maten tafelkleden, 160x250cm en 160x350cm, ook in zwart, rood en blauw, in het blokjesmotief.

Scanpan snijplank + groentemes!

Mooie bamboo houten snijplank met sapgeul €39,95, nu met gratis Scanpan groentemes t.w.v. €29,95.