Facebook

Messenslijpen 3 september!

Donderdag 3 september komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 2 september in, vanaf vrijdag 4 september kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Kersentijd!!

Het is weer kersentijd! Jam, gelei, kersenvlaai of gewoon snoepen van de lekkerste Hollandse kersen. Gebruik een ontpitter om de pitten eruit te halen, gemakkelijk, schoon en snel. In de winkel hebben we verschillende soorten, vanaf €10,95!

GEFU karafset

Een mooi cadeau om te geven en om te krijgen, deze kristallen karaf met 2 glazen van GEFU. De 360 graden tuit maakt uitschenken gemakkelijk. Geïntergreerd zeefje houdt kruiden, fruit en ijsblokjes binnen de kan en insecten buiten! € 34,95.

Neolea, de beste olijfolie!

Neolea is een Griekse Extra Vergine Olijfolie van de beste kwaliteit. Met een uniek smaakprofiel van groene tomaat, kruiden en artisjok is Neolea een smaakmaker voor allerlei soorten gerechten. De designfles is gemaakt van glas en wit geschilderd om zo UV licht tegen te houden. Zo behoudt de olijfolie zijn smaak en gezonde eigenschappen. Verkrijgbaar in 250 ml en 500ml. Onlangs won Neolea een Golden Award tijden de New York Olive Oil competition. Een bekroning voor een fantastisch product!

Teppanyaki bakplaat van Demeyere

Ideaal voor het bakken van vlees, vis en groente is de Demeyere Teppanyaki bakplaat. Deze plaat van meerlagenmateriaal RVS is 39 x 27cm groot. De bakplaat is geschikt voor gas en uitermate geschikt voor gebruik op een inductieplaat met instelbare/flexibele zones. Nu van € 199,- voor € 99,-!